Het Kwelpieper logo Familiedag 2013 op Vliegbasis Eindhoven

Logo Vliegbasis Eindhoven

In augustus 2013 waren we muzikaal aanwezig tijdens de Familiedag op Vliegbasis Eindhoven. En daar De Kwelpiepers hun roots hebben op deze Vliegbasis kom je 'ons logo' overal tegen.

Er werd veel georganiseerd op de familiedag en de organisatie had een heel parcours uitgestippeld zodat niets zou worden overgeslagen c.q. worden gemist. Natuurlijk begonnen we bij de Start.

Op Vliegbasis Eindhoven zijn de transportvliegtuigen van de Koninklijke Luchtmacht gestationeerd en natuurlijk stonden er enkele toestellen op het platform opgesteld. We gingen als eerste de akoustiek van een Hercules C-130 onderzoeken.

Van propeller- naar straalaandrijving was slechts 50 meter lopen dus werd daarna gekeken hoe een DC-10 op onze muzieknoten zou reageren inclusief een balkon scene.

Van al dat wandelen, klimmen, vliegen en ook nog muziek maken moet je als Kwelpieper over een goede conditie beschikken. Wij Kwelpiepers houden die op peil in de gymzaal maar we spelen intussen overigens gewoon door....

Uiteindelijk is er natuurlijk ook wel eens een pauze, behalve voor de cameraman.

Tenslotte kon een groepsfoto op de zeer fraaie bestrating niet ontbreken.

Zie ook het groot aantal video's welke deze dag opgenomen zijn (onze meest recente nummers op het repertoire) en die toegevoegd zijn aan ons video overzicht op
klik voor Kwelpiepers op YouTube


De foto's en video's zijn afkomstig van Johan Neggers.

Vorige pagina