Het Kwelpieper logo Zittingsavond in Berckenhof 2019

In de aanloop naar het Carnaval was dit jaar de Zittingsavond van de Stadsprins niet in Brunswijck maar in Berckenhof. Traditiegetrouw waren ook De Kwelpiepers daar aanwezig en na een leuk setje muziek stonden we bij het podium niets vermoedend te wachten op wat komen ging.
Nou ja, niets vermoedend, iedereen wist wat er ging gebeuren behalve... Spooks. En plotseling....

..... werd een zeer verraste Spooks door d'n Urste Burger op het podium gevraagd !

Die begon een heel verhaal te vertellen hoe Marjolein (zoals Spooks eigenlijk heet) 25 jaar geleden lid was geworden van De Kwelpiepers, begonnen op de kleine trom en daarna overgestapt op de trombone, al vele jaren de contactpersoon is van onze club en Regelatrice is van de optredens en het Carnavalsprogramma.

Helemaal terecht werd ze dan ook onderscheiden door ZDH Stadsprins Positivo als Ridder van de Federatie Eindhovens Carnaval, kortweg

Ridder van de FEC

Naast een fraaie onderscheiding hoort daar ook een oorkonde bij maar, voordat d'n Urste Burger die kon uitreiken, schoot onze Sec er tussen om een fraai gekleurd bosje bloemen aan haar te overhandigen.

Want wij Kwelpiepers zijn natuurlijk ook erg trots op onze Spooks !!

Voorzien van onderscheiding, bosje bloemen en een oorkonde, stond onze kersverse Ridder met een grijns van hier tot Tokio, nog een beetje verbaasd van wat haar was overkomen, op het podium.

En daar hoort natuurlijk een welgemeend Lang Zal Ze Leven bij, Hiep Hiep Hoera !!!


De foto's zijn afkomstig van onze Ienes.

Vorige pagina