Het Kwelpieper logo 11/11 Party Simpel Zat in Mierlo

Na een geheel Carnavalsseizoen overgeslagen te hebben, was het heerlijk om weer eens mee te doen aan een 11/11 Party met vele bekende blaaskapellen.
Het was het eerste binnen optreden sinds ruim anderhalf jaar en met de Coronamaartegelen die Simpel Zat genomen had (o.a. QR code check) hadden we er alle vertrouwen in.

En met ons eerste setje in de zaal lieten we dan ook goed horen dat we het muziek maken nog niet verleerd hadden.

Met het tweede setje in het café ging er ergens bij een liedje een herhaling mis maar ach, de stemming zat er inmiddels zo goed in dat (bijna) niemand dat gemerkt heeft.....

PiWi probeert iets meer in lijn te komen met zijn collega baritoni en voert, na 34 jaar op de tenor hoorn gespeeld te hebben, een snuffelstage uit op een euphonium.

Even afwachten dus wat het uiteindelijk gaat worden.

Hoewel de Corona maatregelen in acht genomen zijn, schuilt er bij binnen optredens zonder 1,5 meter afstand altijd het gevaar van besmetting door aanwezigen die nog geen klachten hebben maar al wel onlangs met Corona zijn besmet.
Ondanks dat we allen gevaccineerd waren, zijn op deze party vele Kwelpiepers met Corona besmet geraakt en in de week daarna in isolatie gemoeten. Dat was ff schrikken maar gelukkig is het bij iedereen bij milde klachten gebleven.

Het was dus in meerdere opzichten een bijzonder optreden.......


De foto's zijn afkomstig van ons Ien.

Vorige pagina