Het Kwelpieper logo Carnaval 2023

In de aanloop naar het Carnaval 2023 hadden we dit jaar optredens in Brunswijck, het Gemintefist, het Federatiebal en natuurlijk gingen we onze onderscheiding van de neije Stadsprins ophalen tijdens de Stadsprinsreceptie.

Maar eindelijk na twee Corona jaren ging Carnaval pas écht los op vrijdagmiddag op Vliegbasis Eindhoven met de Carnavalsmiddag voor 't Kuukske.
De avond begon met een Handreiking in de buitenlucht en eindigde Luidkeels in de tent.

De zaterdagochtend waren we al weer vroeg uit de veren voor het SOSP ontbijt.
's Middags liepen we mee met de zeer druk bezochte Lampegatse Optocht. Daarna was het dweilen door de stad waarbij we uiteindelijk bij Club111 op het podium eindigden.

Op zondag begonnen we net na de Carnavalsmis bij de Catharinakerk om van daaruit naar Herrie In De Tent op het Wilhelminaplein te gaan.

Maandagmorgen gingen we eerst naar het Eierbal bij De Spruwwejagers in Mierlo. Vervolgens door naar De Keiebijters in Helmond alwaar we uiteindelijk weer op het grote podium uitkwamen.
's Avonds sloten we de dag af bij De Keien in Waalre.

Dinsdag begonnen we met Fruhshoppen in het blauw/gele Vught om daarna met de blauw/gele trein af te reizen Petazzie in Boxtel.
En toen was helaas de tijd gekomen voor het laatste etentje van Carnaval 2023.

 

Het was heerlijk om na twee bijzondere Corona jaren eindelijk weer op een normale wijze Carnaval te hebben kunnen vieren !

 


De foto's en filmpjes zijn afkomstig van ons Ien, PiWi en Johan Neggers.

Vorige pagina