Het Kwelpieper logo Carnaval 2021

Baalden we met Carnaval 2020 om het feit dat door de harde wind de optocht niet doorging, nou, dat was natuurlijk niets vergeleken met het Carnaval 2021. Door de Corona maatregelen zoals 1,5 meter afstand, een lockdown Ún avondklok was online de enige wijze waarop wat avontuur ondernomen mocht worden.
En om toch nog wat Carnavalsgevoel met elkaar te krijgen is het juist dat wat we hebben gedaan.
Want wat er ook gebeuren zal
We vieren altijd Carnaval !

Carnaval vieren, ook al is het online, kan natuurlijk niet zonder een natje en een droogje en dus was de organisatie al dagen vooraf bezig met het samenstellen van smakelijke pakketjes voorzien van de nodige versierselen.

In passende kleuren uiteraard....

Vervolgens werden de pakketjes netjes bij de voordeur van elke Kwelpieper afgeleverd en kon iedereen zijn feestplek alvast passend versieren.
Overigens lag er die dag een stevig pak sneeuw in het Lampegat en omgeving dus de bezorgers kwamen enkele keren vast te zitten in de sneeuw, onder meer omdat een parkeerterrein plotseling verdwenen bleek te zijn (...) .

Maar goed, uiteindelijk hebben we via Teams een aantal 'dol dwaze uurkes' beleefd, gezongen, muziek gemaakt, wat onderwerpen uitgebeeld, blauw gele foto's geschoten en vooral ook weer eens lekker slap kunnen lu.., euh, zeveren.

Het was gezellig maar we zien uit naar 2022 waarbij we weer normaal Carnaval kunnen vieren.


De foto's zijn afkomstig van ons Ien, Little Lady, Christ en PiWi.

Vorige pagina