Het Kwelpieper logo Carnaval 2020

In de aanloop naar het Carnaval 2020 hadden we dit jaar optredens in twee verzorgingshuizen.

Maar Carnaval ging natuurlijk als vanouds vrijdagmiddag pas écht los op Vliegbasis Eindhoven. Eerst werden de gasten opgehaald in de eetzaal om vervolgens in de feestzaal flink aan de wandel te gaan.
Met het avondeten waren we in de Wolderse Wever en maakten we met de Keiendweilers er een gezellige boel van.

Vanwege de harde wind werd zaterdag in het Lampegat helaas de Carnavalsoptocht afgelast en werd in de middag door ons een alternatieve optocht gelopen die uiteindelijk bij Club111 eindigde.

Op zondag stond de "Salon op het Plein" op het programma, ofwel de fraaie spiegeltent op het Wilhelminaplein. Ook een prima omgeving om onze Vrienden dé KwelpiepersPIN 2020 op te spelden.

Carnavalsmaandag waren we bij het Prijsbloaze in Helmond. Daar kwam de regen met bakken naar beneden maar dat werd door het behalen van hét certifcaat helemaal goed gemaakt.
In de avond waren we bij het Keiengats Muziekskesbal waar de hangsnorren van enkele van onze Piepers sterk in de belangstelling stonden. Wat later op de avond werd door ons allemaal fanatiek bijgedragen aan een fijnfisjenie.

Op dinsdag scheen eindelijk de zon en verzamelden we op het Stationsplein voor de Boerenbruiloft. Vooropgaand in de Boerenoptocht brachten we het Boerenbruidspaar naar de tent op de Markt.
Na afloop, aan de andere kant van de tent, gingen we bij café Publiek door met feest vieren.
Als laatste onderdeel van ons Carnavalsprogramma voerden we met succes, tijdens het muziek maken, enkele opdrachten uit tijdens Muziek met Hindernissen.

 

Het was winderig, het was nat (van buiten en van binnen) maar bovenal een geweeeldig Carnaval !

 


De foto's zijn afkomstig van ons Ien, Maurice, PiWi, Johan Neggers, Christien Wouters, Paul Jansen, De Keien Waalre en Lampegat Verknipt.

Vorige pagina