Het Kwelpieper logo Carnaval 2018

In de aanloop naar Carnaval waren we actief op het Gemintefist en op het Federatiebal.
Een kleine week later bezorgden we de bewoners van Dommelhoef een muzikale Carnavalsavond nét voordat, een dag later, het Carnaval echt zou losbarsten.

Als vanouds barst het Carnaval voor ons los op vrijdagmiddag op Vliegbasis Eindhoven met dit jaar speciale aandacht voor onze Jägermeister.
Vrijdagavond waren we weer van de partij bij Efkes Oe Toeter Stemme.

Op zaterdag werden we verrast door onze soesafoonspelers....
Voor het eerst in ons bestaan deden we dit jaar mee met de Lampegatse Optocht bovenop een Carnavalswagen ! En zo kwamen we eens anders dan als loopgroep in beeld bij Omroep Brabant.
's Avonds werd een wandeling ondernomen naar CV Effe Anders om tenslotte bij café Wilhelmina die avond te eindigen.

De zondag begon 's ochtends met een brunch bij Spooks.
In de middag zorgden we voor de muziek bij het kindercarnaval in Blixembosch. Na ontvangst van het kleine grut gingen we los in de tot feestzaal versierde gymzaal. Onze Frank sloofde zich erg uit voor Prinses Evy en dit werd door haar beloond.
Ons jongste Kwelpiepertje ging nog niet naar huis, nog lange niet.....

Op maandagmiddag deden we voor het vijfde jaar mee met Ut Spoort Nie. Ook waren een aantal bekende gezichten van de partij en liet de organisatie ons lustrum niet ongemerkt voorbijgaan.
Het was weer wat jaartjes geleden maar op maandagavond waren we weer aanwezig met het Kapellenfestival bij De Keien in Waalre. Even na middernacht mochten we nog een tweede setje spelen ter afsluiting van deze geslaagde avond. Wij gingen echter nog door met een After Party ter plekke, want een verjaardag van een Kwelpieper kan natuurlijk niet vroeg genoeg gevierd worden.

's Avonds grote jongen, 's morgens een grote jongen, dus ondanks laat naar bed waren we dinsdagochtend weer vroeg van de partij met het Bier11Uurke.
Het dweilen werd die middag ingezet net buiten de tent op de Markt bij café Publiek. Vervolgens op weg naar het Stratumseind maar.... waar is Bart ? Gelukkig waren we snel weer bij elkaar bij café 't Lempke. Van het Stratumseind weer aan de wandel naar het Pulle Vulle.
De middag eindigde bij café d'n Hertog waar Stadshofkapel De Eendracht 'Muziek met Hindernissen' organiseerde. Wij gingen natuurlijk ook aan de gang en..... we wonnen de hoofdprijs !!!

Het was weer een super geslaagd feest, bietje kou zo nu en dan, maar gelukkig houden we ons met muziek maken met een biertje en een warme kroket of frikandel op zijn tjid, voldoende warm.


De foto's zijn afkomstig van Johan Neggers, Omroep Brabant, Frans Visser, De Eendracht, Gewoon Eus en Café 't Lempke.

Vorige pagina