Het Kwelpieper logo Carnaval 2017

Het eerste optreden in de aanloop naar Carnaval was het Gemintefist en daar wist fotograaf Eus ons, of liever gezegd, onze dames weer te vinden.
Na hem op het Federatiebal al gezien te hebben, waren we een dag later op receptie bij de neije Stadsprins.

Carnaval begon, evenals vorig jaar, een dag eerder met een gezellige avond in Dommelhoef. Op vrijdagmiddag verzorgden we, als vanouds, de muzikale omlijsting van een Carnavalsmiddag op Vliegbasis Eindhoven.
Samen met vele andere kapellen ging 's avonds het dak eraf van het Stadspaviljoen met Efkes Oe Toeter Stemme.

Zaterdag liepen we 'een heel eind' in de optocht mee en werden we weer gespot door Omroep Brabant TV. Daarna door naar de Club111 in het Muziekcentrum waar enthousiast publiek met ons meedeed.

's Avonds stond CV FF Anders op het programma en eindigden we de avond in het erg kleine Kaffee De Groot bij PSV Carnaval.

Zondagmorgen was het verzamelen in de tent op de Markt en was er tijd voor een warm welkom voor de heren.. Daarna gingen we met CV Café Wilhelmina in een polonaise mét rode loper op weg naar de grote tent op het Wilhelminaplein. Natuurlijk brachten we ook daar nog een setje muziek ná de dorst te hebben gelest.

Maandagmiddag hebben we diverse kroegen en restaurants bezocht in het Stationskwartier met het Ut Spoort Nie festival. Na Dommel18 en d'n Hertog ook Barneys en De Movies. Het was daar de buurt van het Station uiterst gezellig dus de maandagavond hebben we daar ook maar doorgebracht.

Dinsdagochtend begon met het Bier11Uurke in de Tent op de Markt. En als je zo vroeg op pad bent, moet er rond het middaguur wel aan de inwendige mens gedacht worden. Zo net buiten de tent was het daar ook erg gezellig. In de middag waren we op het Stratums Eind en hadden we even een invaller in de ritme sectie.
Op het eind van de middag was er extra versterking bij de blazers.

Na al die inspanning is het heerlijk om even op je gemak weer op krachten te komen.

Tja, 's avonds zat de geheugenkaart van het fototoestel vol dus geen foto's van onze laatste optredens met Carnaval. Maar Eus wist natuurlijk wel onze sexy sectie weer te vinden.....

Het was weer een super gezellig Carnaval en de trend van de hoedjes van vorig jaar is met de foam pruiken dit jaar toch een beetje doorgezet.


De foto's zijn afkomstig van Welfare Vlb Eindhoven, Johan Neggers, Christien Wouters, Omroep Brabant, Gewoon Eus Foto, Dommelhoef en onze Ienes.

Vorige pagina